Home    Kontakt    Behandlingar  Om Ayurveda   Behandlingsresor 

 

 

Behandlingar

   

 

 

 

 

Abhyanga ayurvedisk djupbehandling.

En djupmassage som stimulerar blodcirkulationen och avlägsnar djupt liggande spänningar i muskler och nervsystem samt löser upp blockeringar i energikanalerna. Tekniken kombinerar långa strykningar med knådning.


 

Abhyanga - mjuk avstressande behandling.

 

En mjuk helkroppsmassage med varma härliga oljor anpassade för dig enligt det ayurvediska hälso-systemet. Behandlingen är lugnande och lämplig vid stress, stelhet och frusenhet. Ger förnyad energi ända ner på cellnivå. 

 

Udwarthana - torrmassage

 

En exfolierande torrmassage som även jobbar på djupet. En blandning av örter masserar kraftfullt bort döda hudceller och hjälper kroppen att avlägsna slagg och gifter. Behandlingen sätter fart på förbränningen, avlägsnar celluliter, verkar utrensande och lämnar därefter huden mjuk och len.

 

Kalari Chikilsa 

Helkroppsmassage där terapeuten använder sina händer samt fötter i kombination med olika yogasträckningar. Massagen löser upp djupt liggande spänningar i nervsystemet och ger ökad rörlighet i både muskler och leder. Behandlingen utförs med kunden liggande på en madrass på golvet. 

 

Lugnande Avspänningspaket

 

En kombinationsbehandling av Abhyanga och ångande örter på hela kroppen. Massagen med varma ayurvediska oljor och örter som ångas upp. Avstressande för kroppen som skapar fysiskt välbefinnande och harmoni för själen.

 

Marma Behandling

 

Marma enligt Ayurveda betyder vitala punkter i kroppen. Det finns 107 vitala energipunkter. Marmapunkter är punkter där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda oljor som masseras in med lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserarande för sinne och kropp. Upplivar kroppens egen självläkningsprocess.